I want to go to bed but not alone like all the other same nights.

Vill så gärna kunna engelska. typ iaf. Knappt så man får ihop en mening för  tusan. It´s sugs or I sugs.
Skulle bara säga natti natti för denna dag som har varit mycket lugn av sig. Fick komma ut och få lite frisk luft nu ikväll när jag gick och hyrde mig en film. Tänkte jag skulle se något bra, nytt nu när man heeelt själv får välja vad man ska se. Men lyckades hyra en som jag nyligen har sett, typiskt mig. Tyvärr e inte detta första gången detta händer mig.. Skärpning på mig! Filmen jag hyrde var iaf She´s the girl. Helt okej film som tur var så den funkade iaf. Men ska INTE lyckas ta den mer gånger.

Nu ska jag säga godnatt, lång och troligtvis en mycket rolig dag och kväll framför mig med Linn och Marie. Först staden plus en fika hoppas jag på, lite kaffe hade inte suttit fel.. Sen partynight. Ska på någon lagfest med twinsen, ska bli kul o träffa lite annat folk. Se hur kvällen slutar. Alltid lika spännande =)

Sleep tight underbara människor! PUSS ♥

    

Lite olika bilder från min mobil som jag la in på datorn idag. Maja i page, typ precis när jag hade klippt mig. Tur de börjar växa lite längre nu. I want my looooong hair back. Miss it a lote. ibland gör man sina misstag.. Fuck.

  äkta, mitt egna.  - Saknar som fan.

Nu jävlar.

Hoppas jag att min mobil ska funkar som en vettig mobil ett tag, gjort en total återställning, sved RÄTT hårt för ALLA, verkligen ALLA mina sms e gone. It hurts a little bit. Brukar gå in o läsa gamla sms för att få ett leende på läpparna mina.. sparade ju de gulligaste! hehe, eller ja, typ alla! Så skicka gulliga sms till mig NU! Huvudsaken e ju att den funkar :p
Varit duktig och diskat o soterat upp all tvätt o plockat undan här hemma, bara den sugande damen som ska fram också, hehe, alltså dammsugaren. Känner mig faktiskt frisk idag förutom att näsan inte e frisk plus hostan. Men de kan man ju överleva.. Detta e säkert för att jag har tagit de lugnt nu i två dagar. Kollat film idag, blev en gammal klassiker som alltid går hem, Grease! Få nog snart bli en film till tror jag, de e ju när man e "sjuk" som man verkligen får lov o ligga i soffan och tryna..



Imorgon då, vad händer då?! Jag kan inte sitta här hemma en dag till, blir dum i huvet då. Det e lördag, maja e ledig, Linn&Marie e lediga, Ida kommit hem från sthlm med pojken sin?? Se vad den har att erbjuda, verkade som Linn och Marie skulle på någon sorts lagfest.. hm, får se.
Tror jag ska käka något nu, dags för de tror jag! Slänger in något sen, har några bilder från mobilen som jag kan slänga upp också ju =)
PUSS

Sjukis.

Klättrar snart på väggarna alltså. Gått och blivit sjuk, iaf dunder förkyld, inte trevligt eller alls kul och jobba bland frukt och grönt då, bättre att ligga hemma under sitt varma täcke och bli frisk, vill ju inte smitta alla kunder och frukter, hehe. Ett helvete e de iaf. Men tror de e på bättringsväg, få se imorgon hur man mår, inget jobb iaf. Allt för förkyld för de..
Så dagen har spenderats i soffan, och då menar ja hela dagen. Kurrerat mig helt för att bli frisk! Börjar bli riktigt lång tråkigt :s Speciellt när man e själv.
Få se hur man mår i helgen och vad den har att erbjuda =)

Jag har kommit fram till en sak nyss, att jag e väldigt dålig på att blogga eller iaf att uppdatera min blogg, kan ju inte kommer på något vettigt att skriva om helt enkelt.
Kollade film igår kväll, en som jag har på datorn, så ingen ny. Fick bli American pie, - Beta house. Hehe, den e rätt skojig faktiskt.

Sötpölen Marie ringde idag, höldpunkten på dagen kan jag ju säga, saknar er alla mina vänner. Hoppas att jag kan få se era vackra face i helgen!
Ska för tusan ska lägga mig, skulle gjorde de för länge sen men kan inte komma till ro att göra de bara, känns som jag inte e tillräckligt för trött för de.. Tror jag ska somna här i soffan och sen flytta in när jag vaknar, hehe. Brukar bli annars att tankarna på allt möjligt snurrar och man ligger och glor rakt upp och ner i sängen, känner sig pigg som en lärka. Förvirrad. Vill veta, vill ha svar men vågar inte fråga.
Sitter typ o kolla skräckis nu på tv, tror de e en skräckis eller ska vara men vet i tusan om ja tycker den e läskig :p för tuff för den kanske ;)

Nu ska ja typ borsta tänderna, ta mig ett piller (ibumetin och inget annat) så jag kan sova inatt och en massa vatten sen mysa ner mig i soffan igen, släcka ner med så man kan lättare somna..





Säger godnatt med denna bild på mig och min kollega Jessica, från personalfesten, - kräftskivan förra helgen! PUSS ♥

Personalfest.

Sicken klockren persa fest alltså. Bästa festen på länge. De gillar vi =) Lekar i butiken, alkohol, glada människor, många goa skratt och mycket dans och musik. Leka med högtalarna e faktiskt också nått att rekomendera. HAHA. Tackar för denna sjukt roliga kväll. Bästa av allt att min äslakde bror fick vara med, de e han verkligen värd! Han e bästa brodern som finns, that´s my bro... tss.

 

Igår var de hard work i ett par timmar sen var det 90-års kalas, min söta farmor fyllde 90 bast. Coolt! God mat, barnpassning, träffa släktingar som man inte träffat på typ mer än 1 år. Trevligt trevligt! 
Sen på kvällen där var personalfesten, lajki lajki!
Nu väntas kvällsjobb. Jobbar stängning i kassan, tur man jobbar med en i sin ålder, mycket o babbla om från igår. hehe. Hemma vid halv 10 typ.. Dock lite segt, kommer vara pissigt trött alltså, men de e de lätt värt! Man lever ju bara en gång, glöm inte de :)

you make me crazy?!

Kanske slänger upp lite bilder, om ja hittar min kamera som ja glömde på jobbet igår, få se om de finns några vettiga ;) Ska bli jäkligt kul o se videofilmen från igår också, filmades hela kvällen igår, haha. Knappt man vågar kolla för tysingen!

PUSS and have a nice day. Kom o hälsa på mig på jobbet :p

tjackablö.

Det bästa med dagen idag är att det är fredag och jag är ledig, ovanligt men as gott. Vaknade i min egna takt, ut o gick en powerwalk, duschen och smink sen kom Elin.. Tur kvinnan går i skolan nu för tiden så man kan ses :) hehe. Blev en sväng på stan, hittade den jäkla t.shirten som jag letade efter i hela malmö men fanns icke men finns i lilla k.hamn. Tur den fanns kvar i den mysiga färgen!
Och även Elin shoppade, en jacka. Snygg!

  

I´m just thinking about..

Drev genom stan o vår lugna takt, annars går de för fort :s pinsamt att behöva säga typ men så liten e våran stad. Upp på vårt trogna ställe Briggen för lite lunchisch. Provade något nytt idag faktiskt, grillbaguette med kyckling - curry.. Funkade de med, smakade rätt mkt pizza tyckte jag dock. Pizza-kryddan säkert som gjorde de som var uppepå.
Hem till soffan ett tag där ögonen slocknade rätt snabbt i mitt underbara och omtalade "hål". Få som förstår men shit samma. DUKTIGT skönt var de, vill ja lova. Så nu ha ja precis babblat lite med Ida och ska snart hoppa i lite kläder.. haha, låter som jag ligger naken ;) sen ska ja hem till mor och far. De ska ju käka tacopaj och de kan man INTE missa. ogge gott. Blir kanske en sväng hem till Ida sen ikväll och hennes family för lite film och mys.

Fullspäckad dag imorgon  med ju, jobb 8-13, kalas 13 - till någon gång, personalfest "kräftskiva" fast jag tycker inte om kräftor, men då finns de räkor, men jag tycker inte om räkor heller. bittert. få se vad ja ska käka, vill inte bli snorfull :p jobbar ju på söndag också dock stängning =) 

 

Oktoberbarn ;)

Nu ska ja hoppa på damcyklen o trampa hem till barndomshemmet fast först in o handla cream frech to mami. PUSS


It hurts but I wanna live.

Måste ju bara säga Ironic - stay with me, sicken låt alltså. Ge mig nu!

Dagen har spenderats på jobbet, kashen har rullat. Men imorgon när det en ledig dag för mig, igen! Gårdagens ledighet var sjukt härlig. Blev en tripp med Linn och Ida till Växjö igen. hehe. Vad ska man göra :p Fast de blev bara ett skärp från MQ, en snygg ögonskugga från Face Stockholm, en stark thairätt :S samt en mycket fintsittande kaffe. Lätt pricket över i:et på dagen. :p Tror vi alla tre tyckte de! 
Kvällen eller dagen slutade med lite barnvakt av moster Mäyah till mina gullungar, handla med mami, lagat mat och en massa skit snack me Elin också såklart :)

Ikväll då? Vet i sjutton vad ja ska göra. Sugen på en rulle, men själv?! Kvinnorna tränar boll ju, vill också. Jävla IFK o jobb. Hoppas de e sugna på att dra en rulle då, hade inte varit fel alls! 

Hey so long, PUSS ♥



Kräftskiva på lördag med jobbet, gott snack! Vad tycker du jag ska ha på mig?!
 


Oj, det var ett tag sen.

Godkvällning på er!

Fick höra igår av twinsen att det var god dags att uppdatera bloggen, så kände att jag fick lite engeri till att göra detta igen.. Har inte haft ork, lust eller nått den senaste tiden till att blogga även om man har mycket saker man vill ha ur säg fast inget jag vill slänga ur mig här, speciellt inte när man bor i äckelhålan k.hamn. Säger en sak, vill ha ett nytt liv fast med samma underbara vänner och familj men resten hade inte varit fel o byta ut.. vill så gärna innerst inne. It hurts like hell sometimes. = vanliga livet ffs.

Gården var bland det bästa på mycket mycket länge. En verkligen 14-15 timmars dag med Linn och Marie. Vi brummade till Växjö för shopping, lite shopping för min del (kryss i taket) medan de andra två sötpölarna shoppade loss lite smått galet. Typ som jag brukar göra. Kom hem med ett mycket gott samvete! STOLT. Vi sprang hit och dit, in och ut i affärer :) Lunchen blev en god kycklingsallad med en sådan god brödpinne. Den var fin. haha! Hemfärd i spöregn med ett stopp på en P, alltså Parkeringsplats p.g.a. för mycket regnande. Hem, slängde på oss lite nya o lite gamla kläder och ner till Gourmet (stavas?) Thai, jamy. Fick bli en nr 15 med kyckling, gul curry, kokosmjölk och ananas. Satt fint!
Ida var duuuuuuuuktigt saknad den dagen. Något som fattades under hela dagen tills på Thai, jäklans söt va kickan som hade med sig underbart fina flowers till oss. Stort smile på läpparna!!! En massa girltalk sen begav sig Limpan, Marre och me sig hem till mig o mitt hem, lite galna klipp på youtube, lite snack och mys o tv + lite choklad gled ner i våra mätta maggar. Sen bums i säng. Men kunde jag somna?! NEJ :s Somnade vid 1 typ, ajaj. Uppe o hoppa vid kvart över 6 då jobbet som vanligt väntade.
Hard work heeela dagen in the fruit at CG till fem sen hem och nu sitter jag i soffan för en gångs skull, heeelt utslagen och död. Men jag e vaken. Otroligt! Funderar dock snart på att krypa ner o bara soooooooova tills jag ska upp imorgon igen, tajm för jobb igen, dagen lång. Money money!

  

Bästa låtarna som dunkas just nu, twinsens nybrända skiva, Göööö bra! Den kommer spelas duktigt hårt på nästa fest. Party sugen man e alltså så fort man bara hör första noten.. HAHA! Infinity & run the show & Just dance is the shit.
Men tyvärr blir de inte fest i helgen utan en VIIIIIIIT helg på as länge. Vad säger vi om de ELIN?! As skööönt, hmm eller inte ;) innerst inne tycker vi nog inte de.. nej men, måste tänka en skvätt på levern med. Den har ett rätt tufft liv.

Ska lägga upp lite olika festbilder tror jag som har varit nu under några heelt galna och mycket as roliga helger. Elin och Mäyah goes wild, som vanligt! ;) Toppförbannade, pissfitta, pyyy, phuu, det är inte OKEJ. You make me crazy samtidigt som du gör mig glad och lycklig. You are sooo great honey baby!

   

PUSS & godnatt, ska vara bättre på att uppdatera bloggen, prommis ;) fiiiin engelska.




RSS 2.0