Idag bekräftat.

Att jag är en smart blondin! Tror du mig inte?! FRÅGA DÅ MIN MAMMA :p



Turkiet 08

mordotterdag.


Världens bästa mamma och jag på hennes överraskningsfest!



Iväg till Kkrona idag med mami. Att vi alltid ska ha lika mysigt!
Köpte mig en mössa (precis en sådan jag har letat efter!), stay ups (typ skitcoola enligt min moder) plus tjocka grå tights sen några fiffiga saker till mina nya som glappade ju, hoppas de funkar :)
Fika på Briggen såklart också med Elin och Emelie. Lite kaffe igen (fick även de oss mamma i morse!). Var ute med Emelies syrras byracka så den fick göra sina behov!
Julhandlat med Elin sen när Emelie skulle jobba.. En riktig härmis e hon, köpte likadana ljusstarkar som mig. Elin jag VET att de e as snygga, klart du måste härmas då ;)
Städat och plockat undan här hemma, så nu bor jag finfint igen! wiie.




Bevis #2

 

Namen titta vad mysigt! Nerräkningen kan snart börja..


Ledig gånger två.

Ledig i två dagar nu framöver.
Blir k krona med mor imorgon en sväng.
NEJ, inte shoppa. SANT! Ska ist få pengar. haha. Sånt som kallas lyx!
Leka med Elin och Emelie vet jag iaf också.
Massage blir de på torsdag! Njutning till max :)
Ska nog gå på gympa på torsdagkväll också.
Saknar och e sjukt sugen på att få köra ett hårt pass... Sånt gillar vi!
Nu DÅ?! Typ sova. frullemys med mami innan vi pyser iväg! BRUM BRUM.
PUSS♥


Sååå.

Då var julstjärnan på plats. DEN LYSER!

bevis.

 

Fick upp mina nya fina ljusstarkar nu. Fast fick inte upp stjärnan. Först hade jag ingen skruvmejsel så fick använda en sax för att få ihop den. Gällar att vara smart och händig som en karl ;) Fast har dock ingen glödlampa som passade. Så får inhandla de på jobbet imorgon när jag har slutat..


Jul, jul strålande jul.

Nu ska mysfaktor höjas i lägenheten. För nu ska ljusstarkarna och julstjärnan upp!


Dagens.

Gjorde Linn!

Kom till mig, parkerade utanför.
Vi gick till Ica, köpte finfine frulle.
Svänger in på min gata, börjar närma oss min portdörr.

Jag säger : Hehe, kolla de får p-böter där nere. HEHE.
Linn: hehehehhe, jaaa. hehhee.
(vi båda as garvade typ)
Vi båda skrattar ett tag.
Linn: FAN, jag har ju inte betalt parkeringslapp.
Vi båda börja springa.
Jag: Linn spring, NEJ, STOPP! Här e automaten!!!!
Linn börjar springa tillbaks en bit.
Man ser lapp-Lisan börja närma sig Linns bil.
Jag: NEJ! Spring till bilen, jag betalar!
Linn vänder igen och springer till bilen samtidigt saktar lapp-lisan ner gångfarten mot Linn.

Linn låser upp bilen samtidigt som hon håller en matkasse i handen med Lapp-lisan stående jämte sig med stirrande ögon.
Lapp-lisan: Är det din bil?!
Linn: jaaa!
Lapp-lisan: Tänk på att betala nästa gång.
Linn: jaa, men tjejer där borta i röd jacka håller på att betala.
Lapp-lisan: jag har haft koll på din bil i 7 minuter nu.
Linn: jaha, okej?! :/ hehe.
Lapp-lisan går och jag kommer till Linn as garvande!
VADÅ SEKUNDER FRÅN ATT FÅ P-BÖTER MITT FRAMFÖR NÄSAN PÅ EN!




Nu var hon i farten igen.

Klant Elin kom hem till mitt place där jag och Linn precis hade krängt en härlig frukost och snackat en massa skit.. Vi fortsatte med att babbla tills käften nästan gick ur le.. Okej, ett skämt.
Vi gick ut i hallen, tog våra jackor.
PANG! så var min hall-lampa i golvet, var inte det att den gic sönder nej nej, den var hel men de fula var att den hoppade eller stuttsade upp o ner i mitt klinkers golv typ 5 gånger innan kvinnan dämpar den och tar upp den... Om blickar kunde döda ;) hehehe.
Elin skyller såklart på att sladden e ivägen, bla bla bla.. försöker tända den? NEJ. Sten död. TACK! Men tycker om dig ändå. Var bara lite tvungen att berätta detta.

Nyss kollat på en film, minns inte vad den hette. (Inte jag som hyrde den ju!)
Nu andra avenyn! PUSS



Okej, ger igen med denna HETA bild på min bebe! Inte för att jag gynnar den dock...

end.

Då va helgen över.
Grattis sa jag till min bror som kom hem till lilla staden och fyllde 22 bast. - Kvällen slutade med fest.
Igår bjöd kvällen på julfest/personalfest på jobbet.. Vad ska man säga, kul men slutade med lite olika händelser vilket ledde till utgång även denna kväll.
Mycket roligare ute igår än i fredags. Mycket roligare och tervligare människor ute! Hann bli en cider med chefen också.. haha. Ovanligt men kul att snacka lite privat isf jobb hela tiden.
Kammade hem en STOR chokladask också.. Någon som vill dela med mig?
Imorgon, eller nej...
... Idag på schemat. Slappa, mysa soffan, tvätta och städa. Mådde prima ballerina från helgens alkoliserande, skönt. Kollat på tre filmer för att underhålla mig själv på lättaste och minst aktiva sätt.
Imorgon nu då. LEDIG! ska ner till stationen och vinka hejdå till min bror som "tydligen" hasr varit hemma. Ser typ aldrig honom nu för tiden när han väl e hemma. Bittert och trist. VId 10-tiden kommer Linn hit. Mysefrulle och allmänt babblande. Sen? Jo, ska nog få mig en Elin dos också. Inte setts på TYP hela helgen. Så de e dags nu.

 

Jag var nära döden i fredags också. PISSFITTAN Elin höll på och köra ihjäl mig. Bäst för henne att hon inte gjorde de ;) Fått FÖRLÅT en antal gånger. Elin, detta kommer du få höra resten av ditt liv. HA! Sicka snälla vänner man har!

PUSS, sleep tight. ♥

Du finns i mina tankar dygnet runt.

vet du?.

.. Imorgon klockan 7 ska jag vara en piga och tvätta. Sjukt mig levande.


Sängen nu, toktrött.
Tänker på dig hjärtat!


Lugn kväll.

NU kommer snart Linn och Marie! Hade inte klarat mig utan ALLA mina fina, underbara vänner. Tvungen och säga de, för de kan inte upprepas FÖR många gånger helt enkelt. PUSS


081118.



Dagen var över fast det har varit en bra dag. Jag har hunnit med mycket! Skönt. Förresten, börjat mitt nya liv idag har jag nog kommit fram till, till slut. Eller kanske rättare sagt försöka förändra lite med mitt liv, till något bättre. :p
Fika med Elin och Emelie innan idag. Nice. Mycket snack om allt möjligt skit. haha. Köpte thai-mat, hem till emelie och kollade två filmer och sen snackades det en hel del till samtidigt som vi spelade skipbo (Och det stavas?). Vem ägde? Jo jag såklart och Elin sög. hehe. sorry, var tvungen o skriva de Elin. HAHA.

PUSS och GODNATT.

regnet bara öser ner.

Sitter i mitt nystädade hem och väntar på ett samtal, ett samtal från en vacker kvinna. Min kvinna Elin! hehe. Hon är duktig och går i skolan. :)
Vi ska ut i dessa hemska väder, sätta oss på ett fik och bara snacka och ha de mysigt! En kopp kaffe ska bli gottit.



- Varför är ska de känns så ibland. Vill inte känna denna känsla, en känlsa av ensamhet, rädsla och tomhet.Vill inte ha detta tomrum inom mig, detta tomrum ska vara fullt med lycka och glädje, bara en massa positiv engergi... Why me?

Stockholm.

 

Då var helgen över. Stockholm med mamma var klockren. Förutom att vädret kunnat vara lite bättre och att resan dit och hem hade gått LIIITE snabbare. Blev mycket shopping och mys med resturang och annat. Men nu, tillbaks till verkligenheten. pust och stööööön.

 

myselimys på hotellrummet.

 

Mamma och Jag.

 

Happy meee.


 

Rulltrappan, måste upplevas.



Detta leende efter denna helg!

Flickerum, mitt gamla flickerum.

 



Nu sitter jag i soffan och tar de lugnt. Väntar faktiskt på att mamma ska sluta jobbet så jag kan packa ihop mina kläder och så inför imorgon, då drar vi till STOCKHOLM. Underbart skönt och kul, mysimys.
Vi åker rätt tidigt imorgon så ska sova hemma hos päronen i mitt gamla lilla flickerum, haha. Hoppas bara jag har lättare för att somna ikväll. Shit, somnade typ halv 2 inatt och sen upp vid 7. Och inte nog med de, nej, jag hade ett 10 timmars arbetspass framför mig också. ahh. Ont i axlarna så jag blir snart tokig, faaan. Fick inte massage tid fråns om typ 2 veckor heller. Kommer inte överleva tills dess.. Känner mig som en jävla sliten 70 åring på. :s Så har du lust, ork och tid tar jag gärna en massage :) Måste fan byta jobb, 20 år och redan verk och smärta i axlarna.. NOOOOT good.
Nu får jag sluta och klara, ska ju sova på hotell i helgen. Nu ska jag plocka fram lite till och se till så jag inte missar nått.

Ha en underbar helg, kommer inte att skriva nått fråns på måndag typ. Hejdå bonnestad, hej storsta´n :)

PUSS och hugs. ♥



Underbara mamma :)

Sicka snygga naglar jag har nu också, niice.


 


Slå mig i huvudet.

HÅRT, så jag somnar... - Orkar inte denna period igen. :(
Jag ska upp vid sju imorgon ju.



Inte kännt något slag ännu...


Ledig och slapp dag.

Varit ledig idag som sagt. Började morgonen med träning med mor min :) Ingen fel bra start på dagen... hem o sminkade mig och så. Väntade på att Elin skulle sluta skolan o plinga mig vid 10 tiden.. Klockan går och går och går. Ingen Elin ringer eller sms:ar. Jag skickar sms och frågar när hon slutar egentligen?! Inget svar. Tiden går lite till. Till slut ringer jag vid 5 i 11, då låter de såhär:

Elin - heeej (med en lång, trött och tyst röst)
Jag - Heej?! Vad fan gör du???
Elin - Sooover (med samma röst)
Jag - vafan, jag sitter och väntar ju på att du ska ringa mig.
Elin - oj förlåt. Var uppe tidigt, bla bla bla och råkade somna...
Jag - Hallo. jag har suttit i över 1 timme o väntat på att du skulle ringa.

TACK för den Elin ;) hehe. Toookig blev jag, lite iaf :p

Dagen sen, varit en sväng på stan, lååång fika med Elin samt folk som har kommit och gått som t.ex. Karin med vän, Emelie, Emelies syrra + barn... trevligt trevligt =) Varit och kört lite av Elins familjemedlemar också, handlat på de. JAG, jag har faktiskt lagat lyx/gotte mat till mig själv ikväll. Shhhhit, att jag fick ihop de efter att typ bränt mina grytlappar två gånger och fixat och donat. Pust. Smakade bra typ bara halvt illamående nu. :S Inte okej. Varför? veeet ifan.

Nu då, soffan och typ allmänt mys för mig själv med mig själv. Och en gosig filt så man får lite värme också. Goott snack. PUSS♥

 

happy me.



Imorgon e jag ledig, ska träna med mamma på morgonen sen vara med Elin och kanske emelie, Ta oss en fika. En sväng i stan kanske. Trevlans tycker jag :) Natti, puss

 - Bara 3 dagar kvar.

Mor-dotter helg.

På fredag drar jag och mamma min och gör stockholm osäkert ;) Inte många dagar kvar! - Underbart.

Nerbäddad i himmelriket.

Nu ligger jag här, nerbäddad i min älskade säng med datorn på maggen och lyssnar på lugna fina låtar. Gosig värme. :) hehe. Sicket ruskigt, snuskigt, äckligt, kallt, blött, grått och trist väder ute idag.. Men ändå skönt, får då FÅR man lov att mysa i soffan med filt o film!
Elin kom och gjorde mig sällskap till step up. Shit, kvinnan höll på att göra med tokig när hon skulle hålla på o pilla o retas när filmen var som bäst. Jag blev toookig.

Bilder från i helgen tänkte jag slänga upp imorgon om jag hinner, har ju ett jobb att sköta :p
PUSS och sov sött ♥

HLR



Glömde berätta att jag har räddat liv och hånglat med en docka idag. haha.


081107

Nu ska lilla jag snart krypa ner och lägga huvudet på kudden, ta ett djupt andetag och sen sova. Varit en lång dag på jobbet. känns i hela kroppen. Hade verkligen gynnat med en massage, fan att man inte har någon man här hemma som hade kunnat pyssla om en när man väl behöver de.. it do hurts sometimes.

Imorgon. För jobba 8-15.15 i kassan. gynnar inte mina axlar och rygg just nu. Smärta. Hem, duscha, fixa naglarna, sminka mig och göra mig fin för vi tjejer ska slå klackarna i taket och supa till att imorgon. Ser urmkt fram emot de, för längesen det var tjejförfest. Lite sanning och konsekvens, skitsnack, fnitter och såklart rööötjut. DE, de gynnar mig. hehe. Sen slutar kvällen med lite ass shake at the dancefloor. Harrys då som alla förstår säkert. Hoppas vi får de kul med lite dansidans!
Nu maja, säger vi godnatt. Sov så gott. Puss och kram, vi hörs imorgon. öhh, standard fraser . Jag e trött nu, alltså knasig.




Dessa kvinnor, rock my world. hehe. Valborg 08.

utmanad.

Regler:
♥Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♥Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♥Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♥Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

www.ropenskallar.blogg.se, kvinnan som utmanar mig. Kass jag e på detta..

1. Bruna ögon, blont hår. Hur faan går detta ihop? Konstigt att alla i min familj har brunt hår också. 
2. Måste i stort sätt nästan alltid vara den som blir fullast. Därav kallad svampen.
3. Blivit rädd för spindlar pga att min mamma har skräck av dessa äckliga långbenta kryp.
4. Kommit hem från Båten med 1 sko bara, på mig till och med.
5. Varit inne på Harrys (hette då Lorden) i bara strumpor och inte även då inte fyllt 18 år ännu. HAHA.
6. jag e allmänt knasig tror jag. Känns som de. Kan komma på sjuka grejer, fråga min vänner. Speciellt när jag e trött.
7. Varit pojkflicka när jag var liten. Typ rosa badbyxor, aldrig kjol/klänning, lekt mycket med pojkar på dagis, inte lucia utan pepparkaksgubbe, portfrilla, pojkcykel. haha. PINSAM.

www.vanten.blogg.se - Emelie
www.hamalima.blogg.se - Hanna
www.zettan.blogg.se - Lizette
www.jessan85.bloggspot.se - Jessica
www.luncan.bloggagratis.se - Marcus
www.suffay.blogg.se - Sofie
www.idasussane.blogg.se - Ida

Kom inte på något alls bra. Haha. Sa ju att jag var kass.

Klockan tidigt.

Sitter här och kollar topmodel o käkar frulle. Börjar jobba 10 - 8. Tyck synd om mig. Har redan varit uppe och ute och gått med mami min. Plåga smärta kyla - i just hate it. PUSS

Vad gör jag uppe.

Nu e jag trött och därför ska jag gå och lägga mig- Godnatt, helt enkelt.


Tack tjejer för en mycket mysig och underbar kväll, hade jag gjort utan er? Nog inte suttit här idag iaf. ♥


Lyssna och njut.

http://www.youtube.com/watch?v=KUXV9I_TEGw - bra shit.

sand i ögonen.

Eller allmänt trött? Helt utsliten. Jobb, möte, lång promenad med Elin, handlat, lagat mat. Och nu, utslagen i soffan. Pust, imorgon e jag i alla fall ledig.
Upp i ottan, hem till Elin, topmodel, lång promenad, frukost, sen?, träna med mami, uppsättarkväll troligtvis med my daddy. Sicken händig karl han e :) Vad skulle jag gjort utan underbara pappa.



Ta mig tillbaks.

iiiiii.

Jag gick ner och hyrde mig min efterlängtade step up 2 ikväll. Tro då fan att min JÄVLA satans helvetes dvd inte ska funkar som den ska. NEJ FÖR JAG VILL INTE SE FILMEN PÅ DANSKA. FATTA.
Måttligt arg e jag. filmen ligger framför näsan på mig men kan inte se den. KUL. betalt för en film som jag inte hinner se nu för detta. PIPockså.

Någon som vill kolla på film med mig ikväll eller någon som vill dela med sig av en FUNGERANDE dvd-spelar?! :) Hör gärna av dig till mig då på mobilnummer 0735...... resten får ni leta upp själva. haha.
Tur det finns andra avenyn.

AHHHHHHHHH, ARG.

Äntligen söndagkväll.

 

Låter helt sjukt att man har längtat till söndagkväll. Ångstdagens kväll men detta beror och betyder att min frukt helg e över. Så jääävla skönt rent ut sagt :) Yes yes yes.
Dryg dag, min familj och pysslat och donat lite i min lägenhet nu idag. Lite nya lampor och så på plats. MIn snälla och söta bror försöker få igång mitt trådlösa. Thaaats good. Hoppas han får igång de sen. :p

Gårdagen var heelt okej. Jobb inte kul men mycket fina slantar, - röd dag ffs! lite mer än 200 spänn i timmen. Sånt gynnar mig. Kvällen spenderades med girlsen Elin bullfittan, tisse fittan eller ringmusklen och jag, pissfittan :P hahaha. sjuka i huvet e vi ta mig fan. Undra varför man e sjuk i huvet när man e trött.. ?!
Vi krängde tacos som tvillingarna Elin och Karin hade slängt ihop. satt mycket fint brudar. Guacamole, de e najs. Sen in till stan, hyrd oss TVÅ filmer faktiskt. Började med en skräckis, haha. Den var inte läskig enligt mig. Elin fick några hypventelationer ibland eller vad tusan de heter och tisse, uppkrypen i mitt knä under täcket. HAHA. Typ ingen hit till film helt enkelt. Film nummer två, Juno. Söt film. Ögonlocken pallade inte vaa uppfälda riktigt hela filmen men jag kämpade. Hade varit uppe sen kvart över 6, hallo liksom.
Nu ska jag snart tror jag gå ner och hyra mig en film, MÅSTE, verkligen MÅSTE se step up 2. Inte sett den ännu juh. Sett den`?

Puss and hugs ♥

RSS 2.0