Det är mörkt ute.



Och jag myser med tända ljus..

förvirrad.

Vart håller kvinnan hus?! Ida bebe, somnade du, dog du? Vart e du ikväll, inte här hos mig, i min soffa? :s



Sett denna tösa?

Härlig höstdag.

Underbar dag, solen skiner och himlen e blå :) Lycklig man blir!
Morgonen började fint med frulle tillsammans med Elin och Linn. Lyx frukost som jag kallar de, Smoothie och frallor. Sånt slår högt!!! Kollade även på SNYGG; SEXIG, SINGEL. haha.  -  Oh, Fuck grandma.. hehe.

   


Blev en sväng på stan, för att fixa lite saker inför Turkiet. Börjar ju närma sig nu, på torsdagkväll drar vi från denna sketna helvetes staden för att förhoppningsvis få lite fräg. Måste kolla vädret där nu ju. gaaah. Varit lite små kasst men skönt att få komma här ifrån. Gynnar mig. Gynnar Elin. Gynnar oss båda. Släppa allt, slippa kläder höll jag på att säga men de stämmer ju nästan ;) HAHA.
Nu ska ja mumsa på en banan. bye bye. PUSS

MARIE - sluta vara sjuuuk nu. Saknar dig så att de gör ont. Krya på dig hjärtat.

 On and on...'


 

Onödigt men var tvungen.

Nu e jag trött, godnatt!


Lördagen.

Klockren kväll. Slutade i sista sekunden med fest. Trevlig folk, dansidans, skratt, babbel jaa, vad mer ska man säga. Vill tillbaks, in i dimman. Perfekt fylla igår med, sånt gynnar! Hon e nöjd och glad t. o  m lycklig med livet en söndag. Så de ska vara. Jobb som väntar sen, tur man jobbar med Linda :) Vi tog oss några danssteg igår, kulikul.

Saknar min kvinnor. PUSS och tack för en sjuuukt lyckad kväll.



En glad och nöjd kicka.

Kluven fast inte mitt itu.

Festa?  jag? imogorn? vit helg? jag? - Man lever bara en gång! Slutresultat, typ. FEST! eller`?... daaaah.

080919.

Sitter och väntar på att Linn bebe ska sluta jobbet och e redo för mys. SLUTA NU!
Marie, DU måste bli frisk nu. Tänker på dig!
Ida bejb, vad gör du ikväll kickan?!
Elin, SUP HÅRT ;) hehe.

Nahä, vet ifan vad jag ska skriva. hmm, har börjat packa inför Turky på torsdag. Känns overkligen fortfarande. Men ska bli duktigt fint med semester och VÄRME, om de nu e varmt där :p haha.

Sms mellan Elin och Maja.

Elin - Det ska bara vara 24 grader i alanya på tisdag. WFT?! inte okej.

Maja - De e bullshit. Kan inte sjunka med 10 grader så. TRO MIG!

Elin - Haha, jag hoppas verkligen det!

Maja - Klart, vart fick du för dig de?

Elin - Vings hemsida. Men vi skiter i dem!

Resefeber redan eller? Kanske allmänt rädda för kyla.. hehe. Kan ju säga att jag fick typ hjärtattack när jag läste de.. Tur man har en sådan stark vilja att man tror att de kanske e fint väder iaf  :p hehe. Men som sagt, VI PISSAR PÅ DEM!!!!! Okej, de var inget kul att berätta men nu blev de så. Take it or leave it.

Ta tag i livet nu, tjoflöjt. PUSS



Elin, nöjd med bilden denna gången då?! Jag ser inte redig ut någonstans, men då e allt som de brukar vara :p HAHA.


Tök på bök.

På torsdag nästa vecka sticker jag och Elin till värmen och Turkiet. Inte avis eller så va?! Hoppas ni inte fryser ihjäl här hemma :p


Home sweet home.

Varit hemma hos mina underbara päron ikväll. Krängt äppelpaj, myst med världens mest underbara kids - William och Thilda. Mosters älsklingar! Träffat släktingar, ätit mammas köttfärssås (måste säga att min e godare, hehe!) och kollat Idol såklart =) Trevlig kväll lvill säga. Blir samma sak imorgon i stort sett fast lite mer folk, lite filipinsk mat typ som vårrullar o annat smarrigt :) Kanske blir en matlåda åt lilla mig!


sleepy sleepy.

En nöjd och lycklig Mayah säger godnatt till er alla där ute i höstmörkret. Tack för ikväll kvinnorna mina, Mycket mysigt, gott och trevligt. Bara röötjutet som saknades ikväll men de tar vi nästa gång!

Party party på lördag, sånt gillar vi. Iaf jag :) Ses i dimman väl?!

  



080908.

Godkväll folks!

Dagen har funkat, jobbat som vanligt. I kassan..
Efter jobbet blev de en powerwalk o sen kom Elin och Tisse för att glo en film. Tisse hade med sig Bout Trip, den funkade eftersom vi babblade en heldel under tiden.. Kom fram till att Tisse kan åka utomlands med mig o Elin, så imorgon HOPPAS vi alla tre att vi hittar en resa. Underbart! Sjukt härligt, kommer isf att börja packa redan imorgon. typ. HAHA.



Vi tre, - Jag, Elin och Tisse i somras på poolparty.

PUSS ♥

Utlandsresa.



Får se på tisdag om det blir någon resa med denna kvinnan. (Ursäkta, vi e bara lite knasiga)

Ny vecka, nya möjligheter.

Söndag, och vart har denna veckan tagit vägen? Det e fan sjukt vad veckorna och dagarna går nu för tiden.. Synd på ett sätt. Om lite mer än 1 månad fyller jag systemyndig alltså 20 år, grattis till mig! Och om typ 3 månader e de fan JUL, sjuuukt. Jul = vinter, kallt, snö, halt, grått, mörkt, tända ljus och varma gosiga kläder och ensamt. Vintern e den tid man vill gå i ide med någon, gå i ide och vakna när våren e tillbaks, när solen tittar fram :) Man ser ljuset.

Dirty dancing fick rulla på dvd:n idag när jag var hemma från jobbet. Tog mig en mycket skön och behövlig powernap. Döö gott. Man borde inskaffa siesta även i sverige som man har t.ex.utomlands. Gott de hade varie. Högtalarna: Siesta dags, Nu stänger vi i 1 timme. God natt och välkomna åter :p Klockrent.

Börja nytt liv, Jatack. Hade gynnat, gynnat mig. Ska försöka, vill lyckas.




Hard work work.

Som sagt köpte mig hem filmen Honey idag från jobbet, 2 för 99:- Man hittar alltid en massa man kan ha hemma när man blir sugen. Funderar på att köpa mig två till imorgon. Riktigt najsa filmer faktiskt! Funkar oss mig.
Så skönt att ha lite egentid ibland, även om de blir rätt ofta men sådär som ikväll, man känner att de e helg.. Lagar mat till sig själv, sköna kläder, tända ljus (me like), ta vilken film man själv vill och känner för, vit helg (levern hurrar!) och man har de bara så mysigt för filmen gör en så glad och lycklig. Man vill själv vara med och leva i den. Den slutar alltid lyckligt, den slutar alltid som man vill, alla e glada, lyckliga och mår bra. Inga problem eller beskymmer. That´s a great life I want to live..

Marie, min älskade Marie. Kvällen igår, kan inte sätta med ord hur mysigt och underbart, I just LOVE you. Du får mig att må så bra, känna att livet e värt att leva.
Saknade dock mina andra töser, ni vet vilka ni e och ni betyder allt för mig. Var bara tvungen och säga de, för man e ta mig fan för JÄVLA dålig (ursäkta orden) på att säga och berätta detta för de man verkligen tycker om. Typiskt oss svenskar. Vi tar allt för givet. Och det e INTE okej. Tänk på de. Att förlora en sann vän e som att tappa sin själ. Finns inget att leva för.. Ta vara på de som det vore erat egna liv. eller kan inte komma på det rätta orden, men ni fattar ;)  

Klockan e på tok för mycket för lilla mig. Här kan jag inte sitta o babbla hela natten, så jag säger godnatt och hoppas alla från en toppenkväll, det e vi värda!
Sweet dreams och glöm inte bort de personer som gör världen lättare att leva.. Man behöver höra.

Honey, - fem solar av fem möjliga och lika så du!

PUSS ♥


I just looooove that movie.




080904.

Varit en mycket lung och skön ledig dag idag. Vaknade vid halv elva, stannade dock ett tag till i sängen o bara njöt av att få vara ledig, inga måsten eller något. Just love it. Satte mig i soffan sen, käkade lite frulli och checkade runt på datorn, bloggar osv. Ida plingade och sa att hon kommer upp för att käka lite maud. Kvinnan hade varit uppe i svinottan och varit på möte hon. Duktig kikka. Vi blarrade lite skit, jag gjorde mig i ordning, hon checkade datorn en sväng sen bar det var till briggen där de var en riktig kvinnofika. Ida, jag, Marie, Linn, Elin och Emelie tog oss en långfika. Snackades om allt möjligt som fotboll till sjuka tv-program som Jackass, haha. Vilka hördes mest?! Inte vet jag, för inte var de vi iaf :p

Jag vill, vill vill vill vill bort ett tag, ett tag till värmen, värmen som solen ger!

Ikväll e de Idol igen, inte missat de va?! Typ as kul att kolla på alla idioter som tror de kan sjunga, haha, de roliga e att jag hade kunnat vara en av de om jag hade varit med. Men fick inte för Elin. HAHA. Nej men, Idol e verkligen ett måste. Uttagningarna e de bästa.. Man kan inte låta bli o flina.



Grekland - Lefkas

Lördagens fest bjöd på detta.

   


   


   

Rysare skrämmer mig inte.



Har precis kollat på rysaren the Eye med Jessica Alba. Verkligen sevärd. Funkar att se själv också, inte så läskig och mycket bra! Ville se skräckis, älskar kolla skräckisar fast ALDRIG själv.. De e för läskigt. Hade nog inte vågat förflytta mig i lägenheten då :p Mesiga jag säger godnatt. Puss, sleep sweet.

RSS 2.0