I´m still alive.

Jag lever, jag lovar. Bara haft fullt upp i livet samt inte haft nått internet fråns nu.. Flyttat och jobbat & haft mig. =) skönt vill ja lova. Semestern började idag med, kan det bli bättre?!
Ska snart iväg till briggen med Elin och ta oss ett snack. Sjukt länge sen nu, så de e behövligt! Sen mina kvinnor Linn och Marie e på road tripp med familjen, saknar er redan! Tur man har sin Ida hemma iaf :)
Vet inte alls va ja ska skriva mer.. hehe. Ska checka lite tv nu iaf innan kvinnan plingar!

Puss


I´m sorry.

Förlåt för min frånvaro men jag har inte haft tid. Livet och dagarna e fullpackade med saker och göra nu när jag har fått lägenheten. Jag och pappa och målat nu i två kvällar, börjar blir bra faktiskt! Men ska bli kul sen när de e helt klart. Ikväll e de iaf måla ledigt för en gångs skull. :p
Sitter i soffan nu med värsta skallebank och typ bara vill sova.. Trodde jag skulle få mina Ikea möbler igår men icke sa nicke kom de några möbler. ARG som tusan blev jag. De kommer på onsdag istället. Men mami har ringt och skällt på de så vi fick gratis matbiljetter till på lördag iaf :) hehe. Aldrig fel med lite gratis köttbullar. De fick bli sandviken med Ida, Johan, Jacob, Marie och lite annat folk. Blåste satan, kallt :S men några av pojkarna tog sig ett kärringadopp, eller rättare sagt bögadopp. hehe. Hann iaf sola på soldäcket här hemma innan, så man fick ju lite färg tror jag iaf!
Ikväll ska ja bara ta de lugnt, börjar 8 imorgon igen, får ner en sväng till lägenheten också och checka tror jag. Kvinnorna ville också se de kanske ikväll.

Puss


En dag kvar.

Så nu ska man snart dra och jobba. Kan ju meddela att de känns riktigt jäkla surt. Så fiiiint väder ute men har hunnit ligga ute o steka idag på förmiddagen iaf. Så ha nog lyckats få en gnutta färg. Men hade lätt velat ligga kvar där heeela långa dagen och få ännu mera färg. Men man har ju hela sommaren på sig :p
Imorgon e den ingen vanlig dag utan imorgon e de stora dagen, då jag får nycklen till mitt egna place i stan. FETT NICE. Så imorgon ska jag jobba först och sen lägenheten och måla. Gott gott gott. Känns riktigt bra också med en vit helg, helt otroligt att inte jag har festat. men de blir ändringar på de nästa helg ;) För detta går ju inte i längden..
Nahä, lova och sola för mig också för nu ska ja börja röra på mig.

Puss

image73 

Feel good.

RSS 2.0