Söndag 080727.

Godkväll!
Nu sitter man här i soffan, känner mig som en ny kokt kräfta. Så kan de gå när man steker i två dagar utan solkräm. De gillar vi. Hoppas jag bara kan sova också, annars blir de extra tungt imorgon på jobbet. Men de e de alltid eftersom man e uppe vid kvart över sex på morgonen. Säger en sak, tur de e sommar och inte vinter..
Helgen har varit skön, blev fest både fredag och lördag. Fredagen var riktigt kul, poolparty hos stoffe som var hemma själv och hade koloniboende som han kallade de. Fina e de. Sen efter att fått på sig sina kläder efter en kallt dopp så tog jag taxi in till stan, till min kusin som hade 30 års fest. Satt ute med filtar och grejer och drack lite rödvin. Trevligt. Blev mycket babblande. Sen vid 1-tiden gav jag upp. Kom och tänka på min underbara sköna säng hemma, så tackade för mig och traskade hem. Skönt att man bor nära! Mysigt att komma hem ;)
Lördagen, vaknade med huvudvärk men hade gett mig fan på att jag skulle ut o steka i solskensviken, så upp o i bikini sen iväg. Köpte lite käk på hemköp innan. As gott var det! Ikvällen slutade med en flaska rött hos Jenny sen ut på världens tradigaste Harry´s. Kvällen slutade på bönan med en kycklingsallad som någon böd på, vet ej vem, de tackar man för! Sen blev de hem och bums i SÄNGEN! Vaknade vid 10 idag, slängde ihop en sallad som jag hade med mig ut  på klipporna.
Det blev även årets dopp idag. Kallt men duktigt skönt. Stekt heeeela långa dagen, gjorde till och med ont till slut. Men man vill ju passa på när man väl e ledig för på cg får man bara den snygga city gross brännan, - Duktigt ohet. Helt underbar dag idag också, varmt som attan och kvällen bjöd på en city promenad.. så skönt att ut o bara njuta av varma kvällar!
Nu väntas sängen, vuxenlivet drar igång imorgon igen. VILL INTE. vill sola, men bra för min kropp o vila från solen någon dag.. Hoppas dock på super väder på onsdag, då jag e ledig och då ska de stekas isf! Kanske man kan hoppas på sällskap av någon.. Varit lite tradigt o ligga ute själv nu i två dagar med min mp3 bara. Hade varit fint att dra ut på havet också. Älskar att vara ute på havet en riktigt het sommardag och bara sola järnet!

Nu säger brända jag godnatt och sov så gott :) PUSS, sola för mig också imorgon om du ska sola, tack! ♥

 


Det e över nuuu.

Godkväll. Då var det söndag kväll, östersjöfestivalen e över, semestern e över. Kan ju säga en sak, jag vill absolut inte jobba imorgon. Ska upp med tuppen första dagen också. Det tar emot mycket.. Någon som vill byta med mig?!
Östersjöfestivalen, - AS GOTT vill jag lova. Massa människor, minnen, alkohol, snack, musik och mat. Trevliga grejer må ja säga. Inflyttningsfest hann jag med två styckna. Roligast var dock när mina alkis grannar kommer upp för att deras hund hade rymt upp här. Sjukt galen hund och de va ju inte så nykra heller.. Jagade hunden i hela min lägenhet. Kan ju säga att det blev många goa skratt.. Kramp i magen ffs.
Nu ska man försöka vila levern i nästan en vecka, men på fredag blir de till att korka upp igen. hehe. Då blir de kräftskiva och poolparty. Ska blir duktigt kul, hoppas jag på!

Har lite bilder nu från dessa 4 dagars festande som ja tänkte slänga upp. Behöver gå och lägga mig dock, men ha sovit heeela dagen, vaknade 2 sen över till soffan o sov till halv 5 typ. Sliten och hes vill jag lova. Så hoppade i mjukisdressen och gick till Hemköp och köpte avocado så man kan göra min goa avocado sallad. Avocado sallat a la mäyah. :p tss.

     

Detta var från torsdagsen inflyttningsfest.

Good night.

Nu ska jag sova hade jag tänkt mig. MÅSTE bli bättre på att lägga mig i tid för snart börjar the real life again. VILL, VILL, VILL INTE. Men men, ska inte klaga eftersom jag har haft 3 sköna veckor!!! Betalda veckor dessutom. Ikvällen bjöd på lugnt med Eppe, Johansson och Andersson. Satte oss på donken med en super het kaffe. AJAJ på tungan. Elin eller Edet, nu vet ja hur du kände häromdagen.

Imorgon börjar ÖSTERSJÖFESTIVALEN på riktigt, FATTA GOTT. En massa fest nu i 3-4 dagar. Tur vi köpte lite vätske ersättning idag Elin. Haha. Vi e sjuka i huvet men laddar på stort. Hoppas inflyttningsfesterna blir lyckade också, men de ska vi nog se till. Hoppas de andra festerna som kommer också blir festliga. Fyndig där... Lite iaf!



Hehe, jag på språng till Harry´s



Elin på språng till Harry´s



Min bror och Jag på förfesten



Emma kom in i matchen med hjälp av sten, sax och påse.

Sådär ja, lite sköna bilder och minnen från denna sjuka men roliga kväll, Tack Elin för en toppen, topprus helg ;) De e vi, vi i ett nötskal. HAHA.

PUSS PUSS & Natti natti.

I´m bad.

på att uppdatera här. Eller jag har inte haft tid riktigt. Haft fullt upp på dagarna, kvällarna och in på nätterna.. Många goa skratt har de inte blivit för lite av och sånt gillar vi. Lever man några år till. hehe. Helgen kan beskrivas med två ord. Spriten flödar.

 Elin och jag at my place innan vi stack till förfesten!

Säger bara gaaaaalen kväll och natt, eller vad säger elin? Dagen efter mådde man prima, speciellt Elin. Hon mådde bäst.. HAHA.
Lördagen bjöd på 30 års fest och sen utgång. Spriten och de goda juice groggarna rann som aldrig förr.


Nu flippar de här. HJÄLP!
PUSS


Tjusig dag.

Vaknade och fick se fint väder ute, de gillar vi. På med bikini o lite kläder o ihop med en sallad, sen väntade klipporna. Riktigt nice var de, dock lite blåsigt och ensamt men tur flan kom o höll mig lite sällskap. Sen drog vi hem, jag duschade och fixade mig lite. Up på briggen, kycklingbaguette satt fint med en kaffe efteråt. Tog en sväng bort på systemet för flan skulle handla lite dricka till imorgon. Längtar till man fyllt 20, då vet jag en som ska frossa - ME! HAHA! Vi gick ner till Black magi tatto också. Vill och kanske ska tattuera mig, frågan e ju bara vad?! Jag vet var men inte vad riktigt. Hoppas jag vågar bara, ser ut o göra pissigt ont. Inte alls kul ju. hehe. Men ska man vara fin får man lida pin! Får se efter sommaren, ska iaf ta hål i navlen igen då, saknar den as mkt..Tomt som attan nu.
Ikväll ser kvällen lite värre ut, vet inte riktigt vad ja ska göra. Känns eller inte känns men alla ha ju fullt upp med annat. Nu man önskar att man hade en pojkvän, men de e ju in my dreams. Får bli att ut o gå en sväng.. jaja, de dyker väl upp nått. Call me om du inte ha nått vettigt för dig.

Amor vincit omnia.

Fika och stan.



Goddag.

Dagen började med att väcka klockan väckte mig vid 10, slog upp ögonen och kände hur trött jag var. Typ sved i de. Men skulle träffa Marie gumman på en fika på briggen, så upp och hoppa! Käkade frulle, sminkade mig o klädde på mig sen gick vi, redo för lite lunch och sen kaffe. Duktigt gott med kaffe när jag e trött, man blir ju pigg direkt.
Blir dock sjuuuukt trött och irriterad på min förkylning. Köpt nässpray idag iaf så man kan sova gott inatt... Marie skulle hem för hon skulle ojobba vid tv, så träffade Elin på briggen som tur var så vi tog oss en sväng på stan efter ha myst i solen med lite snack, nice. Vi skulle INTE shoppa men vad ska man göra. Hittade en lång shorta typ, som man kan ha till ett på tights o klickeklack skor ;) haha. Sen blev de ett linne som ja tänkte ha på lördag, då syrran ska ha 30 års fest. Gott gott. Duktigt sugen på att dra ner till k stads dagarna och festa, komma från denna helvetesstaden. I behov- Man kan ju behöva värma upp inför nästa veckan. För då blir de MASSA, massa fest.. Kanske till och med att jag ska försöka ha min inflyttningsfest här. Känns som de e dags för de just nu. Se om de e någon som vill komma! As gott att man har en trappa ner och så e man ute på festivalen. De, de e nice.
Kanske ses i dimman på Östersjöfestivalen, för den lär ni inte missa. Tro mig!

Kvällen, jaa. Det e ju Lillördag så de lutar mot Åbron, ta sig några cider eller en god drink och slappna av. Hoppas bara vädret håller sig. Elin, jag och sen hoppas vi på Tisse och Jessica också :) 
Hey so long. Nu ska ja plinga Ida, skulle ta oss en kaffe!  PUSS


The day.

Kvällning på er!
Då var denna dagen snart förbi också. Har varit en mysig syster dag kan man säga. Nu ikväll har jag varit hemma i barndomshuset, min söta mamma hade lagat mat för syrran. Gotti! Fick inte min sallad idag eftersom jag lunchade hemma hon syrran. Smaskens med tacopaj :) Blev lite kaffe och mys me älsklingarna mina. För söta helt enkelt!
Nu har jag kryp upp i soffan i mysiga kläder, tänt lite ljus. Gått och blivit förkyld med ju, så kände för att mysa lite.. Dock själv. hehe. Men man e ju tyvärr van. Hann med ett långt seriös talk med Marie också, kan säga att de va behövligt. Säger bara, dessa jävla ...... punkt. Ska försöka hinna med en fika med Marie imorgon innan hon börjar the work sen lutar de åt en fika med Ida och kanske hennes syster Tessan och pojkvännen Johan. Trevligt trevligt. Måste ju passa på och dricka kaffe nu när ja ha varit en duktig flicka och blivit stor och lärt mig dricka kaffe! Vuxenpoäng.
Vädret lär ju vara lika bittert ändå så blir säkert en sväng i stan också, kolla lite och så. Man kan ju ändå inte sola. 

Duktigt sliten efter en sen natt med Tisse (som bangade ur rätt tidigt) och Elin som var här till typ halv 3 sen upp vid tjugo i nio idag. Knappt trött. Ville bara stänga av mig och somna om! 
Har faktiskt fått tummen ur röven och slingat håret idag på La famme hos Evelina. SKÖNT!
Nu tänkte jag snart släcka ljusen, borsta gaddarna och klä av mig och krypa ner i min sjukt underbara säng. Ska bli såååå gott. Så nu säger jag godnatt, sleep tight.  PUSS




I can feel...

Systers dag.

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS till syster min som fyller 30 år idag! Stor tösarackare nu.

Härlig dag, skumt väder.

Hey där!

   Maja idag.

Mega jobbigt väder idag, jätte varmt och skönt men typ molnigt och typ åskvärme. Tyckte de mullrade lite nyss, för inte vad de min mage för ja ha nyss käkat min favvissallad. mumma.
Stack hem till mor och far och solade, dock ingen hemma. Men pappa kom hem sen så man fick någon och babbla lite me!
Hem och slängde mig i duschen och piffade till mig till en vettig människa igen, sen blev de en kopp kaffe på briggen med Andersson och Alle. Trevligt, haha. Samtalsämnet var rätt kul iaf.
Jaha, och nu bara öser regnet ner igen. Fii fan för svensk sommar. Men snart kommer Tisse och typ efter det Jessica och typ ännu senare kommer kanske Elin. Blir film och lite kvinnokväll som jag kallar de me chicksen!



Min superduper goda sallad. Recept?! Fråga Mäster kocken Maja ;)

PUSS




Miss miss miss.

Idag kommer Linn och Marie hem från Norrland och myggen! Ni e mkt välkomna hem och MYCKET saknad. Punkt. Nu har vi en massa mys, prat och fest att ta igen, bara så ni vet!
PUSS på er! <3

Måndag.

Då var de måndag igen, första semesterveckan gått. Sjukt snabbt men de ha varit riktigt skönt och mysigt ;) Tvättar för fulla muggar sedan typ kvart över 7 idag på morgonen. Pust. Ganska sliten. Men va i nöd av rena kläder nu. Så nu kan ja tvätta också.
Igår var det en lugn dag, söndag, vilodagen ju. Andersson och Johansson var här o chechade min lya, Godkänd! Fan va man kan roa sig lätt. HAHA. Jag i ett skåp och en rosa sak, vipps så hade de gått 2,5 timme. Funny.

Imorgon e de syrrans dag, hon börjar bli "gammal" för hon fyller så mkt som 30 år! Massa mys, me god mat och osv med henne! Fick veta att vi ska käka tacopaj på dagen. Yammiiie. Me like- You´r the greatest sis! <3
Skumt äckligt åskväder idag med, kommer väl pissa ner regn snart o mullra en massa.

PUSS PUSS

 

Jag och Johansson           Andersson


Vart håller kvinnan hus.

Ida, vad gör du och e du? Jag efterlyser dig till polisen snart. HAHA, nej skojar. men va tusan e du?! Miss

Se där ja.

Då var man på hemmaplan igen, sitter o dricker lite här i ensamheten. Måste ju hålla mig igång, ha ju druckit hela eftermiddagen, så lika bra o fortsätta :p Ska piffa till mig lite, fräscha upp mig. Sen tar ja trapperna ner, går 10 meter, runt hörnan, 30 meter o sen upp för trappan hem till Jessica. Trevligt, mkt trevligt. Va så velig om ja skulle festa eller inte, men ja, de slutade me fest iaf!



Dagen och kvällens outfite. Snart redo igen för vara social, träffa nytt folk. Tydligen några vänner från k krona som e hos Jessica, hoppas de e vettigt folk. Men de e de säkert. Jessica e iaf. Sen kommer ju Tisse lite senare och Elin din klenis, nykterist ;) höhö. De blir bara mer o ta igen sen till östersjö. You will go done.
Nej detta duger inte klockan tickar på, glaset börjar bli tomt och ja e törstig så I have to go.. Hoppas ni får en super kväll, sup lugnt, tänk på levern o hjärncellerna för de gör inte jag! typ. hehe. Jo lite. Man lever bara en gång, glöm inte de iaf!

Puss people. I´m gonna have some fun tonight with the chicks..


Konfirmation.

Goddagens!

Precis hemkommen från kyrkan, så religöst de lät. Min kusin Patrik har konfirmation idag! E bara hemma o mellan landar innan vi ska till de och käka och dricka gott :) Söt han var, sjöng solo i kyrkan inför alla, tears in heaven också. Tänk va stor han ha blivit.

Måste dra, hann inte skriva mkt. "Middagen" eller firandet väntar. 

Puss 


Dagen igår.

Hade en sådan helt underbar ego dag igår på dagen. Steg upp för andra gången vid 10.00, gjorde mig en avocado sallad, packade ner handduk och på me bikinin sen cyklade ja ut till svanevik, ut på klipporna. Låg där hela dagen, läste Vecko Revyn, löste korsord, lyssnade musik. Bara hade de allmänt skönt. Inte fel att ha lite ego tid ibland men hade varit trevligt med lite sällskap också. Men de gick ju inte.. Kan ju säga att man blir rätt stekt när man ligger ute så en hel dag utan solkräm. Fy Fy.
Nästan lite tur att de e molnigt idag då, för ja hade nog inte kunnat ligga o steka i solen idag också, 3 dagar blir för mkt, speciellt när man bränner sig hela tiden. Noooot good. Hoppas på toppen väder nästa vecka iaf :) Kanske man kan få lite sällskap då också.. gott snack.
Kanske ska plocka lite jordgubbisar idag me daddy, få se. Ska iaf träna sen i eftermiddag, inte orkat träna på morgonen dessa senaste dagar, hehe. Not my bad.
Nu ska ja diska lite tänkte jag, pust. trist som tusingen. Få se vad som sker ikväll med, ska ju på konfiramtion imorgon bitti typ. Kussen som ska bli lite religös! De blir lugnt ikväll iaf. Rätt skönt.

Puss




 
.

Rastlös.

Go kväll alla. Sitter här hemma i lägenheten. lite smått rastlös faktiskt, beror nog på att ja ha kollat klart på alla säsongerna av Grey´s Anatomy.. Bittert men sant. Igår roade jag mig med en film och msn, tur de finns nått kul :) Funderar faktiskt på ut o gå en promenix, även om ja ha haft fullt upp hela dagen. En härlig kvällspromenad e aldig fel!
Dagen idag började med att mami ringde o väckte mig klockan 8, slängde mig ur sängen, sprang in i vardagsrummet o svarade, babblade några ord med henne, slängde ihop väskan o slängde på mig lite saker. Träningsdags på morgonkvisten. Duktigt skönt efteråt, då de blev storhandling innan dess stack vi hem till gamla hem och käkade frulle. Försöker lära mig dricka kaffe. Mamma hällde i mjölk men tusingen va äckligt de, smakar först blask o sen nått ohh vet inte vad. Men jag SKA lära mig dricka kaffe. Fortsättning följer! Får tänka på mammas kommentar, 5 gånger till och du e beroende, ja lovar dig! hehe. Låter bra de, hoppas bara man får smak för de också =) Så man kan ha lite kaffe kvällar här hemma.
Har haft en mysig hel dag på stan också med syster min och hennes underbara men ibland lite tjatande barn. Gjort saker hela dagen idag, från 8 till typ 6 ikväll, gott. Städat och diskat och haft mig i lägenheten också, känns mkt bra!

Imorgon hoppas man på värmeböljan som alla snackar om, då blir de stek på klipporna någonstans. Underbart att få lite färg på sin bleka kropp! Nej, nu ska komma på nått och göra. Puss hej



Bjuder på denna bild från dagen efter midsommar, då det var fest igen såklart ;) Syrrans sambos födelsedagsfest + examensfest. Grogga me syrran e aldrig fel..


RSS 2.0