Sicken underbar dag.

De vankas sommar vill ja lova. Nyss hemkommen från Karlskrona med damerna. Sjukt härligt & mycket mysigt & trevligt! Vi hann med mycket tycker jag på denna lilla tid ändå som vi var iväg. En liten road tripp för en dag bara. Vi gick i linnen & kofta bara utan att frysa. Helt jävla fucking underbart! De vill vi ha mer av nu framöver..
Vi käkade på Åhlens, wok med kyckling o cocos något. Ja & Linn e känsliga när de gäller stark mat men vi klagade på att den inte smakade något. Men de gick ner för hungriga va vi efter lite shoppning! Haha, vi hann ju även bli stammisar & långtidskunder på Ginatricot. Tala om beslutsångest. Eller va säger du LInn? Hoppas ni blev nöjda me er köp flicks :)

Jag gjorde lätt dagens fynd & blåsning dock. hehe. Hittade ett par snygga pumps på Din sko för 199 spänn bara. Men när ja sen skulle testa den andra skon, så såg ja att den kostade 340 spänn.. Ajaj, ja som ska spara nu inför flytten o så. Men ja va VERKLIGEN behov av nya skor så ja tog de iaf. Och när ja väl ska betala så säger hon, nej de går in fel, så kollade hon under bara den skon där de stod 199, så ja fick de för de. Shit, va ja va nervös att hon skulle kolla under andra. Men hon va gammal o trög så hon gjorde som tur väl inte de. Så ja blåste henne på 141 spänn. Känner mig MYCKET nöjd!
Hittade även ett linne, solglasögon (såklart, typiskt mig) & en typ klännings tröja från Gina alltihopa! Så kläderna inför imorgon e spikade, även skorna. Känns bra..

Tack för denna mysiga dag tjejer. De tar vi repris på någon dag! Och Marie, tack för ditt söta sms. Saknade dig! Lycka till imorgon med. Ska hålla tummarna för dig!
puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0