Söndag 080727.

Godkväll!
Nu sitter man här i soffan, känner mig som en ny kokt kräfta. Så kan de gå när man steker i två dagar utan solkräm. De gillar vi. Hoppas jag bara kan sova också, annars blir de extra tungt imorgon på jobbet. Men de e de alltid eftersom man e uppe vid kvart över sex på morgonen. Säger en sak, tur de e sommar och inte vinter..
Helgen har varit skön, blev fest både fredag och lördag. Fredagen var riktigt kul, poolparty hos stoffe som var hemma själv och hade koloniboende som han kallade de. Fina e de. Sen efter att fått på sig sina kläder efter en kallt dopp så tog jag taxi in till stan, till min kusin som hade 30 års fest. Satt ute med filtar och grejer och drack lite rödvin. Trevligt. Blev mycket babblande. Sen vid 1-tiden gav jag upp. Kom och tänka på min underbara sköna säng hemma, så tackade för mig och traskade hem. Skönt att man bor nära! Mysigt att komma hem ;)
Lördagen, vaknade med huvudvärk men hade gett mig fan på att jag skulle ut o steka i solskensviken, så upp o i bikini sen iväg. Köpte lite käk på hemköp innan. As gott var det! Ikvällen slutade med en flaska rött hos Jenny sen ut på världens tradigaste Harry´s. Kvällen slutade på bönan med en kycklingsallad som någon böd på, vet ej vem, de tackar man för! Sen blev de hem och bums i SÄNGEN! Vaknade vid 10 idag, slängde ihop en sallad som jag hade med mig ut  på klipporna.
Det blev även årets dopp idag. Kallt men duktigt skönt. Stekt heeeela långa dagen, gjorde till och med ont till slut. Men man vill ju passa på när man väl e ledig för på cg får man bara den snygga city gross brännan, - Duktigt ohet. Helt underbar dag idag också, varmt som attan och kvällen bjöd på en city promenad.. så skönt att ut o bara njuta av varma kvällar!
Nu väntas sängen, vuxenlivet drar igång imorgon igen. VILL INTE. vill sola, men bra för min kropp o vila från solen någon dag.. Hoppas dock på super väder på onsdag, då jag e ledig och då ska de stekas isf! Kanske man kan hoppas på sällskap av någon.. Varit lite tradigt o ligga ute själv nu i två dagar med min mp3 bara. Hade varit fint att dra ut på havet också. Älskar att vara ute på havet en riktigt het sommardag och bara sola järnet!

Nu säger brända jag godnatt och sov så gott :) PUSS, sola för mig också imorgon om du ska sola, tack! ♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0