Everfresh.

Skönt med denna dag också över. Skulle varit ledig idag men fick jobba åt en annan tjej. Fint me lite extra money! Jobbar bara imorgon också sen e ja ledig på fredag iaf! Duktigt gott :)

Igår var jag & Lina på utbildning ju, på Everfresh & Lime där vi beställer våra fruktvaror från. Det va en mycket rolig & intressant dag som började redan halv 6 på morgon när tåget gick. När vi sitter o väntar på att de ska börja rulla så helt plötsligen e de nån som säger, va fan gör ni här?! Det var två andra tjejer från jobbet som skulle på en kurs också i Helsingborg! Så vi fick lite sällskap i tåget. Trevligt!

När vi kom till Helsingborg skulle vi bli hämtade av en kille och efter lite sökande fann vi varandra.
Dagen full med en massa nya lärorika saker men det roligaste var att vi fick en rundvandring på deras "lager", alltså där de packar våra stora fruktpallar som vi får varje dag!
Herreguuu, sicket stort lager. Trodde verkligen inte de va så stort som det var & med bara en massa killar & truckar överallt! Sjukt häftligt. Tänkte bryta trenden med att bli första tjejen där men e nog lite för klen för de. De lyfter flera ton frukt varje dag när de plockar ihop alla fruktpallar.
Sen när dagen var över fick vi ta en massa gotte frukt me oss hem. Lite blider på de! Sen skulle vi tillbaks till stationen & vi skulle tagit taxi men en schysst kille (han som höll i rundvandringen nere på lagret& även jobbade där nere) slutade precis när vi stod & väntade så kom han & erbjöd sig köra oss till stationen. Klart inte vi tackar nej till denna kille ;) HAHA! sicken bilfärd! tack & hej till denna killen sen hopp på tåget & sen hem till lilla karlshamn med ögonlocken nere i knäväcken...
Tack Lina för en mycket rolig & galen dag! Hoppas de blir lika kul nästa gång även om inte "Billy the taxi king" e kvar.
tss.

      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0